За нея той е  повече от бизнес,  питаела сантименти към

...
За нея той е  повече от бизнес,  питаела сантименти към
Коментари Харесай

Белослава не дава хотела си за €4 млн.

За нея той е  повече от бизнес,  питаела сантименти към мястото

  Белослава отхвърли голямата сума от 4 милиона евро за хотела си в бургаското с. Лозенец „ Villarte ” .

Наскоро непристойно богат руснак, който има апартамент в хотелския комплекс на Евелин Банев – Брендо - „ Оазис ”, предложил на хубавицата да купи шикозната ѝ вила, ситуирана в съседство.Белослава обаче порязала мераците на братушката с аргумента, че хотелът за нея е доста повече от бизнес, тъй като питаела сантименти към мястото, приютявало през годините артистичния хайлайф на България.

От обкръжението на звездата обясниха, че във „ Villarte ” се вдигали шумни празненства, на които персонално Белослава пеела под съпровода на Влади Ампов – Графа на пианото. Често в Лозенец се вестявал и брачният партньор на певицата - скулпторът Евгени Йонов.

Вилата, която е на 60 км южно от летище Бургас и единствено на 5 км от пристанище Царево, разполага с директен взор към залива на Лозенец. Хотелът предлага 10 стаи, всяка от които очарова с неповторимото си обзавеждане. Цената за удоволствието не е от евтините – през пика на туристическия сезон от 1 юли до 31 август да се наслаждаваш на компанията на Белослава, която по цяло лято отмаря във вилата, ще ти коства 200 лв. дневно с включена закуска. „ Villarte ” се отличава и с неповторим ресторант, в който се предлага най-хубавата храна в района, безапелационни са почитателите на Белослава. За ловците на подписи ще подчертаем, че постоянни клиенти на баровския хотел са Жени Живкова, Влади Ампов – Графа, Захари Бахаров, Магърдич Халваджиян и брачната половинка му Кремена.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР